Evenimente științifice

ScienceForAll este evenimentul prin care sărbătorim ziua Asociației pentru Știință și Cercetare. Și cum altfel ar putea avea loc, dacă nu printr-o multitudine de activități legate de știință. O zi plină de activități în diferite localități din țară sau online vor întregi evenimentul în data de 13 ianuarie 2025

Unele dintre activități se vor desfășura pe o perioadă mai lungă de timp anterior zilei respective, dar se vor finaliza sau va avea loc premierea în data de 13 ianuarie 2025. Prin link-uri active vei putea găsi detalii despre principalele activități. 

Descoperă mai multe despre:

👉 concursul de eseuri pentru copii: Viața în eseu 2025

ScienceForAll este evenimentul prin care sărbătorim ziua Asociației pentru Știință și Cercetare. Și cum altfel ar putea avea loc, dacă nu printr-o multitudine de activități legate de știință. O zi plină de activități în diferite localități din țară sau online vor întregi evenimentul în data de 13 ianuarie 2024

Unele dintre activități se vor desfășura pe o perioadă mai lungă de timp anterior zilei respective, dar se vor finaliza sau va avea loc premierea în data de 13 ianuarie 2024. Prin link-uri active vei putea găsi detalii despre principalele activități. 

Descoperă mai multe despre:

👉 concursul de eseuri pentru copii: Viața în eseu 2024

👉 concurs/expoziție de artă științifică: Lens of Life 2024

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.