💭 Drumul spre școală: susține un elev pentru a-și continua școala și a-i asigura traiul într-un internat/cămin. Mulți elevi nu au posibilitatea financiară pentru a-și susține continuarea studiilor. Vom alege elevi din medii defavorizate, cu acces limitat sau fără acces la o unitate școlară din variate motive personale.  

Detalii plată: donație-drumul spre școală

Sau donează-ți ziua aici.

💭 Drumul spre a fi cercetător: Susține un student pentru a-și face practica într-un grup de cercetare din țară sau străinătate. Ajutorul va fi transformat în cazare, asigurarea meselor pe timpul practicii și a materialelor de care are nevoie. Studenții vor fi aleși în funcție de motivația lor de a continua în cercetare și îndeplinirea tezelor (de licență sau masterat) prin folosirea rezultatelor obținute. 

Detalii plată: donație-drumul spre cercetare

Sau donează-ți ziua aici.

💭 MindGrowing: aducem știința mai aproape de public larg, ajută-ne să aducem cei mai buni cercetători alături de noi

Detalii plată: donație-MG

💭 Cum să ajutăm natura?: vrem să îi îndeplinim Cezarei visul de a realiza afișe despre protejarea naturii. Vezi chiar în eseul ei despre întregul plan elaborat. 

Detalii plată: donație-NATURA

💭 Expoziția fotografică: susține-ne proiectul de a organiza o expoziție inedită de fotografie științifică. 

Detalii plată: donație-FOTO

💭 Cursuri de pregătire: workshop-uri, training-uri, cursuri, discuții, dezbateri, toate au ca scop dezvoltarea elevilor, studențiilor și chiar a cercetătorilor. Cum? Află din secțiunea dedicată cursurilor. 

Detalii plată: donație-Cursuri

Susține întreaga noastră activitate prin donații, fără a menționa un proiect anume. Aceste donații vor susține cheltuielile administrative ale asociației (menținerea site-ului, contabilitatea, taxe bancare, licențe pentru software-uri etc.) sau pentru alte proiecte în curs de derulare.

NUME: ASOCIAȚIA PENTRU ȘTIINȚĂ ȘI CERCETARE
SEDIU: Ceuașu de Cîmpie, județul Mureș, România
Cod de Înregistrare Fiscală (CIF): 45691402
CONT BANCAR (Lei): RO30 RNCB 0188 1722 8234 0001 (BCR)