Prezența la diferite evenimente

𝐂𝐨𝐧𝐞𝐜𝐭𝐎𝐍𝐆. 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐮𝐥 𝐜𝐮 𝐏𝐨𝐯𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐝𝐞 𝐁𝐢𝐧𝐞 a fost festivalul în care mai mult de 30 de ONG-uri din zona Cluj-Napoca și-au prezentat cauzele bune și activitățile pentru toate vârstele, într-o atmosferă vie și relaxantă! A avut loc în 16 septembrie, în Piața Muzeului din Cluj-Napoca. Festivalul s-a dedicat întregii familii. Voluntarii noștri au prezentat cum se extrage ADN-ul din banane, cum se poate calcula pH-ul unor substanțe și cum se poate folosi varza în acest scop, au expus diferite preparate microscope și i-au încântat pe vizitatori cu fel de fel de jocuri. Vă spunem noi, că bucuria a fost mare de ambele părți.

Mulțumim pentru ajutorul cu logistica Vlad Toma și Miriam Kenyeres (pentru punerea la dispoziție de microscoape și preparate microscopice), voluntarilor noștri Mădălina, Andreea, Alexia, Theo și Alexandra și donatorilor noștri. 

Suma de 150 lei a acoperit cheltuielile noastre pentru a oferi vizitatorilor un colțișor din experimentele biologice. Vă mulțumim.

Participăm activ la organizarea de evenimente pentru copii legate de știință. în Săptămâna Verde/Altfel. 

Folosește butonul de mai jos pentru a afla mai multe detalii. 

ConectONG, după cum îi spune și numele, a fost un eveniment plin de conexiuni: am cunoscut ONG-uri cu scopuri nobile, ne-am împărtășit unii altora poveștile, am "divulgat" secrete din lumea științifică copiilor și adulților curioși și i-am îndrumat să se conecteze cu știința. Cu toate că la prima vedere ai fi putut spune că ONG-urile prezente la târg sunt total diferite, fiecare cu alte scopuri, mi-am dat seama că un lucru sigur îl avem în comun și acela e dragostea pentru voluntariat, pentru comunitatea căreia ne adresăm și pentru menirea pe care o îndeplinim. M-am bucurat să particip la acest eveniment care și-a păstrat pe toată durata tonul de voie bună și, totodată, m-am simțit onorată și recunoscătoare pentru oportunitatea asta.”
Andreea Corț
Voluntar Asociația pentru Știință și Cercetare