EXPERIMENTE PENTRU COPII

Împreună cu voluntarii asociației organizăm sau participăm  la diferite evenimente prin care copiii pot experimenta singuri experiența de lucru dintr-un laborator. Vezi mai jos ce activități am organizat și cum s-au desfășurat.

În luna noiembrie 2023, am fost fericiții câștigători ai unei competiții de proiecte organizată de către Fondul Științescu.

Află mai multe despre proiectul nostru din județul Alba aici.

Află mai multe despre proiectul nostru din județul Mureș aici.

Află mai multe despre proiectul nostru din județul Mureș 1.0 Uniprest aici.

 

Alături de partenerii noștri de la Biblioteca Județeană Mureș– Secțiunea pentru Copii am organizat experimente de chimie, modelare de plastilină în diverse animale și un picnic la Cetate. Evenimentul a fost realizat pentru copii români, dar și ucrainieni, fiind susținut din fondurile obținute prin programul EducationOngoing și suplimentat de către grupul: Sprijin Ucraina – Mures / Supporting Ukraine – Mures / Допомога Україна

Fotografii realizate de Anca Mătieș/Biblioteca Județeană Mureș și puse la dispoziția asociației noastre. Evenimentul a fost atent coordonat de către Anca Mătieș și director Monica Avram. 

Chimia culorilor a fost o activitate în cadrul sărbătoririi a un an de existență a asociației noastre, în 13 ianuarie 2023. Cu această ocazie, alături de partenerii de la Qub Education, care ne-au pus la dispoziție sala, am realizat alături de elevi ai diferitelor școli clujene experimente de chimie.

Activități realizate de către: Octavia Roman, Andreea Corț și Mădălina Marinescu

📸 Fotografii realizate de către Mădălina Marinescu