proiect 2: Scrisoare pentru moș crăciun

proiect 1: Strângere de fonduri pentru copiii ucrainieni

PROIECT ÎNCHEIAT- Mulțumim donatorilor

Pentru că mobilizarea din partea societății civile și non-guvernamentale românești a fost atât de impresionantă, ne-am simțit pentru un timp mici în a-i mai putea ajuta în vreun fel pe cei fugiți din calea războiului din Ucraina. Totuși, rolul ScienceOngoing și al Asociației noastre pentru Știință și Cercetare este de a participa la  consolidarea sistemului educațional în toate formele lui. Cum ScienceOngoing de mai bine de un an, aduce în fața voastră cercetători, oameni cu o experiență impresionantă în diferitele sisteme educaționale, prin următorul proiect EducationOngoing echipa noastră dorește să își continue misiunea de a sprijini educația în orice formă și fel.

”Educația este un drept uman fundamental și esențial pentru exercitarea tuturor drepturilor umane”.
UNESCO.org

Despre proiectul EducationOngoing:

Prin proiectul EducationOngoing, echipa ScienceOngoing și Asociația pentru Știință și Cercetare dorește a strâns fonduri pentru achiziționarea de cărți în limba ucraineană pentru copii și mamele acestora, alături de alte materiale educaționale. Cărțile pentru copii vor fi de povești, comandate prin casele de editură din Ucraina, fiind scrise în ucraineană și editate în Ucraina. Ele au fost oferite mai departe asociației JRS România din București, care întreprinde activități cu cei sosiți din Ucraina, fiind în contact cu școli care au clase în limba ucraineană. 

Sperăm la încheierea războiului și întoarcerea copiilor acasă, ocazie prin care cărțile vor fi donate pentru refacerea bibliotecilor și centrelor educaționale din Ucraina.  

#Proiect încheiat

Strângere fonduri pentru copiii ucrainieni

Din donațiile strânse:

Education is a better safeguard of liberty than a standing army.
Edward Everett